LARS HAR EN LØSNING 
RE-FOKUS

Mange virksomhedsejere kæmper med at tage de rigtige beslutninger. Og med at finde tid eller penge til det, de selv oplever er vigtigst - eller sjovest - i deres virksomhed.


Det vil jeg gerne gøre noget ved.

Kort sagt rådgiver og udvikler jeg virksomheder, så de bliver stærkere og mere succesfulde - og sjovere at eje og drive. Og med Re-fokus har jeg udviklet et kort og effektivt strategiforløb, der sikrer, at både små og store virksomheder kan få den rådgivning, de har brug for.


Mit mål er at hjælpe dig som virksomhedsejer med at komme tilbage i førersædet med fuld kontrol over din virksomhed - og over de mange vigtige beslutninger, du hele tiden skal tage for at styre din virksomhed i den rigtige retning.

Første skridt er at sikre, at dit blik på din virksomhed stemmer overens med den virkelighed, som ligger i tallene. Regnskaber og økonomisk data bugner af brugbare facts og aha-oplevelser, som jeg kan hjælpe dig med at omsætte til strategi og stærke beslutninger.

Re-fokus i én sætning? 


Re-fokus gør dig i stand til at tage gode beslutninger om konkrete handlinger, som styrker din virksomheds økonomiske bæredygtighed og ønsker om vækst.

Copyright @ All Rights Reserved

Lad os connecte på LinkedIn

 

Få inspiration til hvordan du skaber overblik, retning og succes i din virksomhed. Eller brug mig til at styrke dit eget netværk med en finansiel rådgiver med stærke og alsidige forbindelser.